View Single Post
Old 24 Oct 2010, 22:33   #24
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by c.ghevara:
Poate ar fi interesant un topic despre viaţa actorilor şi regizorilor. Să vedem câţi sunt beţivi, curvari sau au un caracter execrabil!

mai, bine nu. cum spuneai si tu cu cateva randuri mai sus, viata personala nu conteaza pe cat de mult conteaza viata de artist. sincer, mie nu imi pasa ce face un artist acasa. si sti de ce?
iti dau un exemplu:

de curand aveam un idol. (idol e mult spus, insa e vorba de un artist al carui muzica imi placea la nebunie si ma inspira la tot pasul) si imi placea foarte mult de omul asta.(nu voi da nume pentru ca nu vreau controverse) il "aparam" cu stoicism cand erau discutii controversate despre el. il vedeam ca un inger fara de greseala. pana cand, am aflat adevarul din surse (sa spunem) apropiate lui. nu stiu cat de sincere au fost persoanele care mi-au relatat ce a facut omul ala insa au venit cu dovezi care pe mine cel putin m-au frapat. am fost atat de socata, incat am incetat sa mai ascult muzica lui. mi-a parut rau ca l-am "venerat" si l-am "aparat". deci, mai bine sa nu stim ce se ascunde in spatele artei si artistilor pentru ca altfel riscam sa devenim excesiv de subiectivi.
asa se intampla si in lumea filmului. foarte multe critici si cronici sunt puse sub semnul subiectivitatii din acest motiv. si nu mi se pare corect sa te pui bine pe langa lume, doar ca sa fi apreciat. omul e om cu bune si cu rele. toti avem defecte. insa ce realizeaza pe plan profesional este important, nu cat a baut cu o noapte inainte sau cum si-a batut nush ce actor nevasta. e irelevant in momentul in care are la activ roluri impecabile. insa, din pacate, in ziua de azi, lumea nu percepe astfel lucrurile. ai gresit o data nu mai esti bun. si oricat te-ai chinui sa ai roluri bune, oricat de bun actor ai fi, tot vei fi in continuare catalogat drept cel care isi bate nevasta. e ceva de genu:

"l-ai vazut aseara pe tipu ala care a aparut la stiri ca nu stiu ce o facut? a avut un rol bun. pacat de el ca om ca e un betiv si jumatate."

asa se pierd valori. asa uitam ce inseamna arta. asa uitam numele unor eroi si unor oameni de cultura.
e trist si chiar imi vine sa plang cand ma gandesc unde s-a ajuns.