View Single Post
Old 23 Oct 2010, 14:06   #89
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by dragonfly_drk:

Danonino, iar ai cazut in buda? pe bune... ai fost cuminte pana acuma. ce aberatie e aia, domnule?
deci, sa iti explic cum sta faza in 2010:
in 2010, daca o fata ramane insarcinata, nu are sprijin, nu are bani si nu l-a facut din dragoste ci doar pentru ca nu a avut bani sa isi cumpere prezervativ sau pur si simplu i-a fost lene, iti spun garantat ca face avort.
in 2010 nu o sa vezi barbat care sa nu aiba grija. o femeie pe care o lasa insarcinata va fi o pacoste
in 2010, chiar daca sunt specimene care nu au auzit de planning, fetele care raman insarcinate si se hotarasc sa pastreze copilul au grija de el (sau nu. mai sunt si exceptii)
insa, te rog frumos sa te interesezi inainte: cate avorturi se fac pe luna si cati copii sunt abandonati si vei vedea unde vreau sa bat. so, intradevar mai sunt si copii cazut din punga de un leu al barzei. asta e.
INSA:
ce e cel mai important e ca eu acolo am facut o analiza a unor picturi, nene. so... era logic sa spun ce am vazut. si daca mie mi s-a parut ca futaiul lor e din dragoste, nu vad unde e problema. te rog si pe tine si pe ceilalti: cititi de doua ori o chestie inainte sa comentati.
multumesc pentru intelegere si imi cer scuze anticipat pentru limbaj.
o seara buna la toti!!!

Ar trebui sa imi para rau pentru ca se fac avorturi? Ca sunt copii abandonati? Ar trebui sa imi para rau de aceste "biete" femei, si de situatia lor?

La dracu'. Le-am pus eu sa se f**a fara prezervativ?
Ea e de vina, ea si papagalul ala cu care si-a tras-o. Nu ai prezervativ, mai abtine-te si tu.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif