View Single Post
Old 22 Oct 2010, 22:27   #294
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

me too, me too... m-a speriat catelu de numa... si dupaia am inceput sa rad. probabil ca a fost singura secventa din film in care nu te asteptai sa apara ceva. si totusi, asteptam si atunci, insa nu un caine. ma asteptam sa apara "posedata" si sa urle pe la geamuri...
pana la urma, cata stupiditate, tipa era bine merci la manastire. si mai era si egoista pe deasupra. bina ca i-o venit mintea la cap cand o vazut pistolasu, ca altfel cred ca ramanea la manastire tot retul vietii... uite ce inseamna oamenii din religie in ziua de azi. isi apara curu'. chestia asta m-a enervat la culme. in fine. ziceai de final ca putea sa fie altfel. mie mi s-a parut chiar original. adica, din toate finalurile posibile, nu ma asteptam, ca el insusi sa intre in oglinzi. ma asteptam sa moara, apoi cand l-am vazut ca se ridica din ruine, ma asteptam sa il vad ca ajunge acasa, in scena in care sotia lui plange alaturi de copii dar nicidecum sa ramana captiv. (aici e faza aia: de ce ti-e frica nu scapi...)
si cu chestia asta mi-am adus aminte de un horror. dar nu mai tin minte cum se numeste. era cu niste tipi+tipe care ajung intr-o casa. si pare-se ca in momentul in care ajung acolo, ei isi spun temerile cele mai mari. ca sa ajunga sa moara fiecare in modul descris.
sau unul cu niste tineri care sunt alungati din chirie si neavand unde sa stea in weekend ajung intr-o casa veche (cred ca era ceva scoala veche religioasa, sau manastire. nu mai tin minte exact). si ajung sa afle ca in incinta respectiva s-au sinucis cei care se aflau acolo pentru ca o eleva a invocat diavolul. asa ca si ei, rand pe rand incep sa se sinucida.

ce pacat ca nu am memoria numelor... (defapt, mie un film imi ramane memorat bine in minte cam o luna. dupaia incepe sa se stearga treptat, treptat. ce sa fac daca am hard mic? )