View Single Post
Old 22 Oct 2010, 15:54   #24
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Este vorba de casa de la Ganeasa.Nu stiam ca ajung si pe'acolo ca altfel nu ma mai urcam in masina.In fine.Am ajuns pe la apusul soarelui.Este foarte inspaimantator locul.Uitati aici un filmulet, sa va faceti o idee.Copiii aia oricum abereaza si e filmulet facut la misto.Parerea mea.Deci nu'i bagati in seama Coincidenta sau nu, si eu tot la fereastra aia de sus am vazut o persoana.Nu se vedea foarte clar, era foarte alba.Si s'a uitat fix la mine cateva secunde bune.Celelalte doua persoane au vazut ca stateam nemiscata si priveam fix in directia aia(ele fiind la cativa metri distanta).E, in momentul in care s'au uitat si ei spre fereastra, "fantoma" s'a uitat brusc spre ei, apoi spre partea ei stanga si s'a evaporat pur si simplu.Dar n'am mai fost in stare sa spun nici un cuvant 1-2 minute si nici nu mai clipeam.
Ideea e ca daca o vedeam doar eu, luam in calcul posibilitatea ca imaginatia mi'ar fi putut juca feste.
Primii care au locuit aici au fost un boier si familia lui.A luat'o razna si si'a spanzurat nevasta si fetele.Au cumparat mai multe persoane locul asta, dar toti au sfarsit prin a muri.Acum nu'l mai vrea nimeni.Politia a si interzis accesul oamenilor.