Alt deliciu evofil!

electricfeel pe 19 Octombrie 2010 18:24
frate, ce se intampla aici? va certati asa pe un site?daca v-ati vedea fata in fata ce s-ar mai intampla?
eu sincer nu inteleg de ce domnului Columbeanu aka Pitbull nu ii place acest film?sau mai bine zis de ce nu ii plac realizatorii filmului ca se vede CLAR ca are o problema cu ei si nu cu filmul in general. chiar imi pare bine de cei care au scris frumos, si care l-ar mai revedea pt ca asa este. nu ca alte filme care apar in ultima vreme si te apuca durerea de cap la cate secvente puse degeaba sunt in film. De exemplu, ca na! daca tot va luati de filmul asta, ia sa ma iau eu de Politist,adj care mie sincer nu mi-a placut(dar e doar o parere), de ce stau la masa si vorbesc despre gramatica si despre versurile Angelei Similea? ar putea f bine, in loc de secventa aia sa puna naibii alta ca e plictisitoare. sau de ce filmeaza procesul verbal 5 min?ma gandesc ca poate sa il citim dar pacat ca nu se vad capetele randurilor! si zici de cum vorbesc romanii in filmul asta? de parca nu se stie ca avem un accent prost. pune-i pe actorii momentului gen Dragos Bucur sa vorbeasca in engleza si o sa vezi ca la fel iese. Oh wait! dar l-am vazut in trailerul de la The Way Back, dar acolo era rus asa ca sa-l scuzam. Deci pe bune acum, termin si eu cu fazele astea. de ce nu ii lasati in pace? nu inteleg ce va place asa sa aruncati cu r***t in ei. si in ziare se zice de rau, si pe net,si peste tot! dar ei v-au facut ceva?
si faza cu pierce brosnan..de ce nu? din moment ce a lucrat si la acest film cu actori straini, de ce nu ar putea din nou? ce e asa greu de crezut? bravo lor! foarte bine ca se mai fac si alte filme ca va intrebati de ce nu merge lumea la filmele romanesti, si tinerii nu vor sa le vada..pentru ca deja e prea mult! prea mult Ceausescu, prea mult comunism, prea multe filme minimaliste. incercati sa castigati la cannes si cu alte filme. sau va e frica ca daca faceti alt gen de film nu mai castigati? sau poate ca nu puteti sa faceti alt gen de filme ca la cat criticati filmele americane, va pun acum camera in mana si nici un cadru ca ei nu stiti sa filmati..
si cum adica ,,Iti promitem cä niciodatä nu vom înjura filmul românesc, ci numai ciurucurile care-si asumä aceastä titulaturä"? adica ce, numai daca se apuca si popovici sa faca filme ca mungiu sau etc pot fi numite filme romanesti?da ce e asta? ne apucam sa ii renegam pe aia care vor sa faca altceva?
intr-o alta ordine de idei: mie mi-a placut. asta pot sa spun. eu zic sa il vedeti ca nu aveti ce pierde. ok, nu va place,nu va place. dar nu va mai luati dupa toti care fac critici de genul asta.
http://www.cinemagia.ro/filme/eva-33903/