Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 20 Oct 2010, 09:13   #271
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by dragonfly_drk:

ok, si daca sa zicem ca o persoana slabeste foarte mult din cauza stresului, ce poate sa faca dupaia sa nu se ingrase?...

...Sau sa traiasca in stres in continuare Eu dupa prima sarcina m-am ingrasat inadmisibil de mult. Ajunsesem dupa nastere la 65 de kg de la 57 cu cat intrasem in casnicie. Am inceput exercitiile din prima zi acasa cu bebe, am continuat mai mult de 1 an si nu se prea vedea nimic. Apoi dupa a doua sarcina (la care ma ingrasasem rezonabil - 10 kg pe care le-am si dat jos la nastere), am fost atat de stresata si ocupata cu cresterea a doi copii mici + mancare + gospodarie ca am inceput sa slabesc. Dupa 1 an jumate cand am inceput si serviciul, mi-am revenit rapid la greutatea mea normala. Acum ma mentin sub 60 kg si nu neaparat ca traiesc in acelasi stres ca acum 4 ani, dar am o viata foarte activa. Duc fetele la gradinita, fug la lucru, la pranz acasa, dupa 2 ore iar fuga la gradi si de 4 ori pe saptamana cu fetele la balet (ca nu puteau sa aiba balet in aceleasi zile, ), acasa iar - mancare, treaba; vara petrec foarte mult timp cu fetele afara si automat fac miscare. Am grija si ce si cat mananc, dar important e ca nu am o viata sedentara.