rrs, am ajuns si eu la pozele tale... hmmm... interesante, indeed... imi place foarte mult contrastul dintre simplitate si detalii... pentru ca sunt si detalii pe acolo... destule, zic eu...
oricum, au un mesaj puternic, asta e clar ca buna-ziua... pentru ca am impresia ca nu exprima doar sexualitate ci au ceva in plus, ceva ascuns... iar misterul in arta ne omoara dar ne si face sa o iubim.
spre exemplu:
prima poza:
in afara actului sexual in sine, are loc o imbinare a personajelor. cei doi nu fac doar o simpla "partida"

(scuzati vulgaritatea). pentru ei, acest act inseamna o uniune... o uniune la nivelul oaselor (care sunt cel mai tare "material" aflat in trupul uman). sau poate, de asemenea, sa reprezinte preludiul, romantismul, etc.
(ok, inainte sa merg mai departe, vreau sa va aduc la cunostinta ca nu am facut cursuri de pictura, istoria artei, etc. deci, prin urmare, habar nu am sa interpretez un tablou. zic doar ce vad, si daca vad aberatii, please, stop me!

)
a doua poza:
lucrurile se intrepatrund, pozitia ramane, insa apare al treilea element... rezultatul iubirii si al uniunii dintre cei doi
si a treia (dar nu ultima, speram):
in opinia mea, reprezinta decaderea, umilinta, moartea (aici ma refer la culorile inchise, la pozitia barbatului) dar si dorinta de revenire la origini (pozitia capului in uterul femeii)
le vad pe toate trei ca o poveste... nasterea, viata, moartea. de sigur, in cazul nostru, intai e viata, apoi nasterea, apoi moartea. (si aici apare vesnica intrebare: ce a aparut prima data? oul sau gaina? in cazul nostru, gaina) primele doua sunt pline de viata, pe cand ultima pare statica si moarta.
all in all... sunt foarte interesante... daca as sta sa ma uit mai mult la ele as gasi si mai multe interpretari ceea ce e bine. cu cat e mai abstract, cu atat e mai interesant. cu cat e mai "ciudat", cu atat e mai placut. (desigur, de cei care apreciaza arta).
so, verry good, indeed. my congrats rrs...
cat despre eticheta, aceasta ar fi interesant sa contina elemente care sa transmita ce vrei tu sa spui, insa sa nu dea mura in gura... sa fie ceva de genul wooow, dar oare ce a vrut sa spuna...?

iar dupa cinci minute sa sa zica lumea: da ma, asta era! evrika, am descoperit America!!!