View Single Post
Old 17 Oct 2010, 21:29   #31
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by rifa:
Scuze ca-ti raspund eu dar nu ma pot abtine. Daca tot ce conteaza este sa te tina treaz atunci eu zic sa ne uitam la Piranha 3D unde cu siguranta vei sta treaz indiferent de ceea ce se petrece pe ecran/monitor. La cate gagici sunt pe-acolo... n-ai cum sa adormi...

good point. la asta nu m-am gandit

Originally Posted by rifa:
Tinand cont cui pui aceasta intrebare nu stiu la ce raspuns ai putea sa te astepti. Este normal ca un cinefil care iubeste arta asta care e data naibii saptamanal sa caute acel echilibru intre elementele vizuale, firul narativ si jocul actoricesc... De-aici si "dezamagirile"...

da, el e critic si eu sunt un simplu spectator. e normal ca mie sa mi se para un film bun. cand ma uit la el, ma uit LA FILM si atat. incerc sa ma transpun, sa ma deconectez, sa fiu una cu filmul. daca reusesc, atunci e un film bun. daca imi lasa si semne de intrebare la sfarsit, atunci e exceptional. "Legend of the Guardians" e doar bun. nu a reusit sa ma marcheze in vreun fel. poate doar m-a binedispus pentru cateva ore.

nu stiu, cateodata chiar stau si ma gandesc cat de greu poate fi sa fi critic de film. pentru ca ajungi intr-un final sa nu te mai bucuri cu adevarat de film ci sa vanezi pe parcursul sau neregulile sau punctele forte. trebuie sa ai un ochi foarte bun dar si o minte foarte deschisa sa poti sa te concentrezi la subiect si sa iti sara in ochi imperfectiunile.