Originally Posted by Pitbull:
Pai, de frumos, e frumos.
N-am zis sä fie complicat (dimpotrivä, chiar i-am REPROSAT cä pe alocuri e PREA COMPLICAT). I-am cerut sä fie ORIGINAL. Cât de simplu, dar original. Cä nu e.
|
si de ce, ma rog nu e original? adica mno... nu cred ca asta conteaza in filmul asta. conteaza sa te tina treaz si pe mine a reusit sa ma tina cu ochii cat cepele in monitor
Quote:
Si eu mä minunam cum se învârteau bufnitele alea.
Asta-i imagine, nu poveste.
|
daca e imagine nu e poveste, daca e poveste nu e imagine... pfff... oare e ceva pe lumea asta care sa te multumeasca?

sincer, parerea mea e ca imaginea a compensat lipsa unei "idei originale"... ca in fond, asta te nemultumeste.
Quote:
- sä existe SPECIFIC BUFNICIOS, sä nu fie bufnite intersanjabile cu matabazbâze
|
pai, ce ar fi trebuit sa puna in plus? ca omu chiar s-a implicat in proiect dupa cum si tu ai mentionat. mai mult ce era de spus? sau mai bine zis, de aratat?
Quote:
- sä existe, PE LANGA ELE, si alte animale, ca în orice lume dfireascä (realistä sau fantasticä), nu numai bufnite si-n rest, doar câtiva soricei, lilieci, un arici si-un sarpe, de formä).
|
hmmm... ce-i prea mult strica. si asa e incarcat filmul de tot felul de chestii. daca mai erau si ceva animalute in plus, era dezastru. oricum, la cate specii de bufnite sunt pe acolo, pe mine a reusit sa ma zapaceasca de cap... chiar, nu stiam ca mai multe specii de bufnite pot sa stea intr-un loc fara sa se... "ciondaneasca". eu credeam ca fiecare e cu ale ei... care e in plus, zdup afara... ca in fond, asa e la toate speciile de animale... bine, rectific, la majoritatea.