Originally Posted by Pitbull:
Dacă toate acestea ar fi avut şi un suport epic pe măsură, existau toate şansele să ne aflăm în faţa unei capodopere a animaţiei digitale. Din păcate, însă, romanul lui Kathryn Lasky nu aduce absolut nimic nou, pe nici un tărâm. E o poveste totalmente mediocră, de o corectitudine de-a dreptul formulaică, aplicând conştiincios şi fără pic de urmă de fărâmă de inventivitate reţetele basmelor moderne regăsite în atâtea filme din ultimii ani - majoritatea, (mult) mai bune.
|
Pitt, da-mi voie sa te contrazic. filmul nu a fost facut pentru cei cu pretentii. a fost facut pentru marea masa. si copii vor sa vada un film frumos, nu? si daca ar fi fost totul complicat, le-ar mai fi placut filmul?
ca sa vezi filmul asta, trebuie sa stii la ce sa te astepti. eu nu m-am plictisit. ma minunam de bufnitele alea. imi faceam cruci cand le vedeam cum se invart ca nebunele pe unde apuca. si sincer, chir m-a binedispus filmul. la unele secvente chiar am ras. parca m-a intinerit cu cativa ani. e un film care merita vazut, un film de familie, de consum. pe care sa il privesti cand vrei sa te relaxezi.
si ce spuneai ca puteau oricum sa fie altfel de animale? poi, daca nu erau bufnite, ce rost mai avea? ca asta e si ideea... hai sa vedem:
filme cu pinguini: check
filme cu animale salbatice care scapa de la gradina zoologica: check
filme cu soareci: check
hmmm... filme cu bufnite: deocamdata doar unul am vazut... si e foarte bun.
so, e foarte bine facut. la nivel de idee, e simplu, pentur ca asa trebuie sa fie. daca ar fi lungit scena cu marea, ar fi tinut trei ore filmul... da, intradevar, peste calatorie s-a trecut cu vederea prea usor insa a trebuit sa se faca sacrificii, sa se taie dintr-o parte si din alta pentru ca filmul sa nu devina prea greoi si sa reuseasca totusi sa atinga toate aspectele.
incheierea a lasat parca loc si de o partea a doua... asa ca astept cu nerabdare sa vad daca filmul va continua intr-un viitor apropiat (sau indepartat).