Thread: solicitare
View Single Post
Old 15 Oct 2010, 15:41   #35
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by robbiex2:
normal ca te consideri superior, stiind ca este la stadiul "scriu asa ca e in trend" sau are net in casa de cateva zile sau sa iasa in evidenta sau sa`si arate puterea si tot asa si en si enspe mii de exemple sunt (te poti considera superior si la nivel intelectual)

sa inteleg ca tu cunosti nivelul intelectual al unui user numai cand iti face poza la diplomele pe care le are si la cartile citite ?

Poti sa te consideri superior, dar mi se pare o atitudine gresita sa te arati superior in fata respectivei persoane. Si in cazul de fata chiar nu vad rostul acelor aere, mai ales fiindca userul "atacat" era paul_aramis, nu o persoana care scrie chestii de genul: "Sunt o skumpyka, asha-i? Va poop doolce!".

Quote:
ai fost amuzant insa esti cam prea serios si tratezi forumul cu prea multa seriozitate.doar aici iti omori timpul ?

Vezi? Daca mi-ai fi vizitat si tu o data profilul sau mi-ai fi citit mesajele, iti dadeai seama ca I'm not a boy. Cand glumim glumim, dar aici chiar e vorba despre o chestiune serioasa .