Reactie la desfiintarea labei triste
"Eva":
lalaby pe 15 octombrie 2010 05:01
Bai cersetorule! Te-am vazut cum esti imbracat ... pai cersetor esti tu. Ar trebui sa candidezi la Pomisorul pentru caini (intelegi ce vreau sa spun). Dar inca o data te intreb ... in afara de "marele film " din anii '90.... ce ai mai facut demn de a fi luat in consideratie??? Cum existi tu? Cine te plateste? Vezi filme ca platitor sau ca platit de uni si de altii? Vad ca injuri pe multi... stii ca exista o asociatie a consumatorilor de film? Bai... aveti toate injuraturile noastre, precum injuraturile voastre de pe acest site si mai ales semnate de pit... bulet, care ne conving sa nu mai mergem la film romanesc. Da'l in pisici! Mergem la altele. Iar voi traiti cu caravanele voastre! Suntei jalnici. Chiar va citesc de vreo doi ani. Am incercat sa scriu acum pe forum... da' brusc (e a 5-a oara cand mi se intampla) mesajul nu a fot preluat!!! Aveti cuvinte cheie??? Hai mai baieti, voi astia care tot mancati... (stiti voi ce... iar pe forum apar cuvintele pe bune!) ce ar fi sa demonstrati ce ati facut voi la viata voastra??? De pitbulet am aflat .... un horror "de mare groaza" din toate punctele de vedere" Baaaai, sunteti rai...voi nu comentati filmele... voi sunteti rai si va aruncati asupra celor care au alte pareri. Iar voi toti care scrieti pe forum, si va permiteti sa apareti si pe ceea ce inseamna film, suntei mai mult decat rai. Si spre deosebire de voi ... eu am bun simt si ma opresc la cuvantul RAU. Dar sincer? Na ca ma scap... sunteti scarbosi in interese si in comentarii... noi astia platitori nu va cunoastem... PITBULL ... ok am aflat Columbeanu cu un film de c... facut la viata lui, in rest face el de c... pe altii (ca doar se pricepe). ANChirculesu??? Cine esti tu mai frate care sub nume diverse postezi acelasi mesaj (ai vreao geamana in tine care te copiaza???) De unde stiti voi de 2 milioane de euro??? Intrati pe site-ul CNC... e liber! Am intrat si filmul asta a avut 2.280.000 in 2007, adica 651.000 euro!!!! Oamnei buni, ca platitor de bilet mi se pare ca ma prostiti in fata cu minciunile voastre!!!! Eu am intrat pe site ... nu puteti intra si voi???? De ce sa mintiti??? Doar pentru ca asa sunt obisnuiti romaniii???? Imi e sila!!! Eu le doresc acestor oameni mult succes. Am vazut pe net ca filmul are trei variante.... ma tot intreb, ce alt film romanesc a mai fost vandut in trei variante in toata lumea??? A , exista cristici americani care scriu de unele filme romanesti premiate prin Europa ca din lung metraj puteau deveni foarte bune scurt metraje. Va dau eu link-urile! Si asta e o forma de "varianta" Baaaaaa... cu rautatile voastre ne faceti sa nu mai mergem la filme romanesti. Chiar nu meritati. OAMENI BUNI.... MERGETI SA VEDETI EVA... PE SITE-UL CNC VETI VEDEA CATI BANI AU PRIMIT DE LA CENTRUL NATIONAL AL CINEMATOGRAFIEI)... 650.000 EURO; VETI VEDEA CE AU PUTU SA FACA NISTE ROMANI PROSTI (CA SUNT PROSTI DUPA MINE) CU ACESTI BANI. SI POATE VA VETI INTREBA , DACA VETI CITI ACELASI SITE, CE PORCARII SCOT ALTII CU MAI MULTI BANI!!!! INCURAJATI FILMUL FACUT PENTRU PUBLIC. ACEST PITBULL (CATELUS) ESTE UN OM DIN DOMENIU, IL GASITI PE FORUM CU FOARTE MULTE MINCIUNI, NU A FACUT NIMIC LA VAIATA LUI... SCRIE DOAR LA CINEMAGIA, DUPA CUM IL PLATESTE UNUL SI ALTUL. MERGETI LA FILMUL ROMANESC.... INDIFERNET CUM SCRIE UNUL SI ALTUL (DIN INTERES ASA CUM SE INTAMPLA TOATE IN ROMANIA)... DAR DACA MERGETI LA FILM ROMANESC - INDIFERENT CUM SE CHEAMA EL - AJUTATI DE FAPT INDUSTRIA IN CARE LUCREAZA NU NUMAI INJURATII... LUCREAZA ELECTRICIENI, MECANICI DE CAMERA, SOFERI, CASCADORI, SECRETARE DE PLATOU... SI MULTI ALTII IN AFAR DE MUNGIU, PUIU SAU POPOVICI!!!! DACA AVETI BANI SA MERGETI LA FILM AMERICAN... GASITI-VA UN PICUT SI PENTRU FILMUL ROMANESC....MERITA SA FIE SUSTINUT INDIFERENT DE CE SCRIE UN PITBULET! MERGETI LA ORICE FILM.... AJUTATI PE MULTI! nU VA LUATI DUPA CATELUSI CARE AU INTERESE SI NU AU FACUT NIMIC LA VIATA LOR!!!! MERGETI LA ORICE FILM ROMANESC, NU VA "INSPIRATI" DIN COMENTARII RAU VOITOARE SAU INTERESATE. in cinematografie este ca in orice activitate economica. Dar filmul va aduce o placere!
http://www.cinemagia.ro/filme/eva-33903/