Thread: solicitare
View Single Post
Old 15 Oct 2010, 06:04   #34
robbiex2
Guru

robbiex2

Originally Posted by buticut:
Si ti se pare corecta atitudinea?.
nu conteaza cum mi se pare mie.atitudinea asta va fi mereu si mai multa, true ?

Numai adminii/moderatorii au dreptul de a-i spanzura pe ceilalti
Gresit ! Numai adminii si moderatorii pot spanzura pe ceilalti ( disable, ban = duce la moartea contului = modalitate de moarte = spanzuratoare tehnic vorbind )
"Mica dreptate" si "spanzura" nu ar trebui sa apara in aceeasi fraza. Cum am spus, ar avea tot dreptul de a protesta, daca pe pagina pe care se aflau textele respective era mentionat faptul ca toate drepturile sunt rezervate si/sau daca textele au fost in intregime scrise fara a folosi constructii intregi aparute intr-o alta limba.
bre, nu am pus accentul pe situatia asta.

Cum poti sa te consideri superior cuiva al carui nivel intelectual nu-l cunosti? I know I am better than you, but I don't know you .
simplu ! posturile vorbesc
o persoana care vorbeste (scrie, posteaza, whateva`) cu sh, tz, lau in loc de rau etc iti spune ceva ???
normal ca te consideri superior, stiind ca este la stadiul "scriu asa ca e in trend" sau are net in casa de cateva zile sau sa iasa in evidenta sau sa`si arate puterea si tot asa si en si enspe mii de exemple sunt (te poti considera superior si la nivel intelectual)

sa inteleg ca tu cunosti nivelul intelectual al unui user numai cand iti face poza la diplomele pe care le are si la cartile citite ?

ai fost amuzant insa esti cam prea serios si tratezi forumul cu prea multa seriozitate.doar aici iti omori timpul ?

anyway...fiecare cu parerea lui so whatevaaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=ecphY-6dW3g

Last edited by robbiex2 : 15 Oct 2010 at 06:08.
robbiex2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif