Thread: solicitare
View Single Post
Old 14 Oct 2010, 20:34   #33
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by robbiex2:
userii boboci cu aere au fost si in prima zi de la deschiderea forum-ului si se gasesc in fiecare zi.

Si ti se pare corecta atitudinea?

Quote:
userii boboci nu trebuie sa aibe habar de ce se petrece pe FORUM daca posteaza unde trebuie, si spanzura si aduc cearta din momentul in care ei au o mica dreptate, cum este in acest caz.
din moment ce vii cu dovezi, ai dreptul sa iti dai aere de superioritate in fata tututor

Numai adminii/moderatorii au dreptul de a-i spanzura pe ceilalti (si asta, dupa caz, ca doar nu facem abuz de putere). "Mica dreptate" si "spanzura" nu ar trebui sa apara in aceeasi fraza. Cum am spus, ar avea tot dreptul de a protesta, daca pe pagina pe care se aflau textele respective era mentionat faptul ca toate drepturile sunt rezervate si/sau daca textele au fost in intregime scrise fara a folosi constructii intregi aparute intr-o alta limba.

Quote:
din moment ce vii cu dovezi, ai dreptul sa iti dai aere de superioritate in fata tututor

Why? In plus, persoana respectiva tot evita intrebarea daca si ea la randu-i a tradus textele in romana sau este vorba despre o creatie proprie. Cand vorbim despre biografii e greu sa spui ca textul iti apartine, fiindca datele, filmografia, etc. trebuie luate de undeva, nu? Am aruncat o scurta privire peste textele cu pricina, par sa fie mai degraba facts, decat analize. Nu e mare branza sa scrii facts. Alta era daca se apuca sa le analizeze filmele, prestatiile, viata. Si eu ma oftic daca cineva "fura" ceva de la mine fara sa imi dea credit, tin mult la chestia asta. De ex. am scrise niste analize de 16-30 de pagini si m-ar supara sa le vad postate undeva fara sa mi se dea credit...dar pentru o biografie, c'mon!

Quote:
nu trebuie sa cunosti persoana ca sa iti dai aere de superioritate, corect ?

Cum poti sa te consideri superior cuiva al carui nivel intelectual nu-l cunosti? I know I am better than you, but I don't know you .