View Single Post
Old 09 Oct 2010, 19:53   #270
Lelouche
Veteran

Lelouche

Räspuns la un mesaj injurios (sters, dar încä accesibil administratorilor).
Pitbull

Dear JUDEX,

Daca ar fi sa ma iau numai dupa postarile tale de pe acest tread, imi dau seama ca lumea de pe forum te judeca cumva gresit. De ce? Fiindca iau in considerare opiniile unui "cinefil" al carui ECRAN cinematografic, nu este nici pinza din sala de cinema si nici ecranul TV-ului/calculatorului, ci stadionul de forbal. Camil Petrescu (de care sunt aproape sigur ca ai auzit) face niste descrieri succinte ale fenomenului fotbalistic, incluzind acea imagine de descarcare masculina incarcata de frustrarea si obida zilnica, in tribunele incarcate de hormoni trepidind. Sincer,chiar iti recomand sa incerci experienta lecturii lui Camil Petrescu si apoi,daca te prinde flama,sa incerci si un meci la fata locului. Nu de altceva, dar comentariile tale la diverse subiecte s-ar incadra perfect in registrul unei incinte fotbalistice.
Daca consideri cumva ca ti-am lezat ceva, in principiu orgoliul, nu te lasa sedus de dulcea pasare a exprimarii buruienoase aici pe forum, ci incearca o solutie mai adecvata, asa cum ti-am sugerat mai sus.
La fel, daca pretentiile tale intelectuale,depasesc nivelul subiectelor acestui forum, incearca totusi sa fii mai ingaduitor si sa incerci sa ne explici si noua (pasnic), acolo unde afisam o intelegere defectuoasa a problemei.

In rest, iti doresc numai bine si o recuperare cit mai curinda.

P.S. Si nu uita ca alcoolul nu este o solutie chiar la toate si nu toata lumea e dispusa sa-ti suporte la infinit comportamentul mirlanesc (si sunt extrem de blind in exprimare).

Last edited by Pitbull : 09 Oct 2010 at 20:33.
Lelouche is offline   Reply With Quote sendpm.gif