Thread: Oscar, 2011
View Single Post
Old 08 Oct 2010, 22:52   #16
buticut
Guru

buticut

Whoa whoa, usurel, usurel, nu va agitati.

I am somewhat attracted to Spaniards & Latin Americans, asa ca Federico suna bine pentru urechile mele, desi tind sa cred ca vine de la Italianul Fellini :-). Daca toti ar trebui sa isi impartaseasca parerile doar daca persoana care deschide topicul ar scrie: va rog sa va impartasiti parerile...well, asta ar fi cam sec, nu-i asa? Suntem pe un forum de DISCUTII, cine deschide un topic o face automat pentru ca asteapta reactii/raspunsuri de la ceilalti, in caz contrar si-ar tine propriile opinii pentru el, fara sa simta nevoia a le scrie undeva, nu-i asa?

Tu ai spus-o, e parerea lui si doar pentru ca nu esti de acord cu ceea ce spune, nu inseamna ca trebuie sa-l ataci. Intr-adevar, si el a sarit oleaca pe tine, dar nu trebuia nici tu sa te aprinzi. "Nu te-a rugat nimeni sa ne-o impartasesti" <- asta e ca si cum ai spune ca trebuie sa scriem pe forum doar cand suntem rugati sa o facem.

Nici eu nu iau Oscarurile prea in serios, ci mai degraba le consider un eveniment entertaining. Nu cred sa aiba comentariul lui de-a face cu faptul ca se discuta despre romani, pur si simplu a considerat ca acum e ocazia potrivita sa o faca.

Calm down, take a deep breath! Nu ma impuscati, I'm the pacifier!

Back on topic, cum vi se pare trailerul cu puitul fara picioare ?