Thread: "The Way Back"
View Single Post
Old 07 Oct 2010, 15:40   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Which reminds me...

CineStuff - Tot ce misca in cinema
Dragos Bucur surprins de stirea cu filmul lui Peter Weir
17 Nov 2008

Conform unei stiri aparute pe un site de film care de mult si-a pierdut credibilitatea in ochii publicului,* aparea o stire (preluata apoi de alte ziare si reviste de la noi) conform careia Alexandru Potocean si Dragos Bucur ar juca in noul film regizat de Peter Weir si care este programat sa apara pe ecrane tocmai in 2011.

Conform acelei stiri, ei ar urma sa joace rolurile principale din The Way Back, povestea reala a unor soldati care evadeaza dintr-un lagar siberian in 1940.

Dorind sa aflam de la sursa adevarul, l-am contactat telefonic pe Dragos Bucur care s-a aratat suprins de stire. Iata ce a declarat acesta in exclusivitate pentru CineFan.ro: “Nu stiu nimic despre acest film, a fost doar un casting acum 6 luni, iar de la un casting pana la a declara ca joc intr-un film al lui Peter Weir este un drum lung. Nu stiu cati actori or fi fost la casting, vreo 4-5000. Daca ar declara toti ca ar juca in el, ar fi un film cu o groaza de roluri principale.”

Razand si noi la astfel de zvonuri neconfirmate, dar publicate de jurnalisti care nu se sinchisesc macar sa contacteze actorii pentru a-si confirma informatiile,** va promitem sa va tinem la curent cu ce se va intampla in viitor cu acest film.

Cert este ca in acest moment, Dragos Bucur ne-a confirmat ca filmeza la noua pelicula regizata de Corneliu Porumboiu, Intermediar, unde joaca alaturi de Vlad Ivanov, Irina Saulescu, Ion Stoica, Cosmin Selesi si Dan Cogalniceanu.

http://www.cinefan.ro/stiri.php?stir...lui_Peter_Weir