View Single Post
Old 30 Sep 2010, 17:30   #14
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

bun, am inteles.. nu e cine ghiceste primul... dar sa spunem ca rvn..., (dau si eu un exemplu, nu o luati ca atare) castiga consursul... toate bune si frumoase, se anunta castigatorul... tu cum poti demonstra ca a ajuns la cele 16 puncte, si nu ii faci o favoare?...da, intr-un fel e mai bine asa pentru ca in momentul in care vad un raspuns, poate sunt tentata sa il scriu si eu daca faci lucrurile pe fata... insa, nu trebuie sa spui care raspuns e corect... la sfarsit poti posta o lista cu toate cele 16 filme... spun si eu asa, ca nu inteleg inca, de ce trebuie sa fie pe privat... ok, nu e cine ghiceste primul, ci cine ghiceste... dar totusi, nu cred ca cei care vor participa la acest concurs, se vor influenta unul pe celalalt daca faci totul cu cartile pe masa... in fond, fiecare sa isi puna postarea si sa revina a doua zi... ca nu mai are ce cauta pe aici, din moment ce a postat in acea zi.... daca intradevar vrei sa pastrezi curatenia, poti pune ca regula ca nimeni sa nu aiba voie sa posteze comentarii si pareri iar in caz contrar sa fie sanctionat... gandeste-te la niste reguli simple si ce ai face daca ar fi incalcate. nu alege varianta usoara... iti garantez ca in momentul in care vei desemna castigatorul, daca totul va decurge pe private, se va isca un razboi monstru... ca deh, cine are incredere ca cel castigator, e intradevar castigator?...
intelegi ce vreau sa spun?