View Single Post
Old 23 Sep 2010, 13:31   #186
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Din pacate, cei care scuipa pe valori sub pretexte straine de judecata obiectiva (dusmanie de gasca, antipatie personala, invidie - si cu un nivel pasunist al simularii argumentelor) isi imagineaza ca laudele nu pot fi bazate decat pe considerente similare. Le e funciarmente imposibil sa conceapa capacitatea de a admira sincer un film, si facultatea de a-i demonstra riguros calitatile. Ei cred ca ceea ce le displace lor nu poate placea la modul onest altcuiva, si nu poate fi elogiat cu argumente valide.

Interesant este ca ei, atacatorii, agresivii, negativistii, scuipacii, se erijeaza in apostoli ai justitiei. Iar pe aparatorii rationali, pozitivisti, cu bun-simt, ii acuza de ipocrizie, perversitate, manipulare, etc.
In situatia asta, imi rezerv dreptul de a apara in continuare valorile filmului romanesc - la fel de intransigent, obiectiv, dezinteresat, argumentat, civilizat si urban ca si pana acum.

Evident, nu e nimic personal. Din partea mea, bunele relatii cu preopinentii de sens contrar se mentin - si nu pot privi decat cu regret coborarea lor la nivelul unor inamicitii individuale pe care le contest cu compasiune.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif