View Single Post
Old 20 Sep 2010, 20:11   #67
piranha
Senior

piranha

Originally Posted by StefanDo:
terminam cand se termina si pozele sau biografiile

Ceea ce faceti voi este profund imoral (chiar daca printr-o fenta interesanta ati reusit sa nu fie si ilegal). Sa-i puneti pe useri sa uploadeze in galerii poze fara copyright de pe net va fereste de eventualele consecinte ale unor chemari in instanta din partea proprietarilor de drepturi asupra pozelor respective. Am vazut in galeriile unor actrite (de exemplu Estella Warren) zeci de poze din shooting-uri facute de reviste gen FHM pe care nu aveti niciun drept sa le afisati in galeria de pe Cinemagia. Insa legal sunteti acoperiti pentru nu le-ati uploadat voi, ci niste utilizatori ai site-ului, iar voi va puteti pretinde ca fiind "de buna credinta".

Voi sunteti la nivelul la care considerati ca puteti folosi orice poza gasiti pe internet. Nu este chiar asa - unele sunt furate de pe diverse siteuri care au acolo in josul paginii semnul copyright si un Disclaimer pentru folosirea pozelor si redistribuirea lor (care de obicei se face numai cu acordul scris al titlarului sau dupa plata unor drepturi de re-difuzare). M-ar interesa o pozitie oficiala din partea Cinemagia.

PS: nu am nimic cu utilizatorii care au uploadat poze gasite pe net - nu am nimic cu nimeni, am doar o nedumerire vizavi de politica acestui site.