View Single Post
Old 19 Sep 2010, 05:54   #128
chuckyfan
Guru

chuckyfan

Nu stiu daca ma crezi dar intamplarea se face ca eu sa stau exact langa o padure unde acum cativa zeci de ani,imi povestesc bunicii si oamenii in varsta din sat,era un cimitir unde,spun ei, se intamplau foarte multe lucruci ciudate,dar mie nu mi s-a intamplat nimic(poate si din cazua faptului ca nu cred astfel de fenomene).
Chiar am fost cu vreo 3 colgei anul trecut cu cortul acolo dar in afara de cateva zgomote ciudate(vantul batand printre crengi)nu s-a intamplat nimic poate si de aceea Blair Witch mi s-a parut atat de prost.

Pana la urma faza e ca gusturile nu se discuta si e practic imposibil ca 2 oameni sa aiba aceleasi preferinte

P.S:Nu-mi plac neaparat doar horroarele cu mate si sange(bine poate doar putin,dar cui nu-i plac?) ci mai degraba prefer ceva pe teme oculte sau religioase(pe aici intra si alea cu fantome ,locuri bantuite etc etc) dar Blair Witch pur si simplu nu mi-a placut,dar totusi acum ca e toamna si parca e mai potrivita atmosfera am sa-l revad ca poate poate gasesc ceva la el
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif