View Single Post
Old 18 Sep 2010, 21:40   #127
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

daca te referi la Blair Witch da-mi voie sa te contrazic... filmul nu a fost facut asa din lipsa de bani... e vorba de a parea mai real, filmat in felul acesta... si in plus, e inspirat dintr-un fapt real din cate am inteles... nu stiu pe unde stai tu... dar eu, de exemplu, am fost influnetata si de existenta unei paduri bantuite in "apropiere"... stiu foarte bine povestile si le-am simtit si eu pe pielea mea... unele chestii chiar sunt reale si lucrul acesta ar trebui sa te sperie... uite, m-am uitat si eu la film, cu niste prieteni... acum mult timp... era ora 3 noaptea... dar nu asta a contat... a contat faptul ca eu chiar nu am reusit sa dorm in noaptea aia (de fapt, nimeni nu a dormit... daca as fi fost numai eu, eh... as fi zis ca sunt paranoica, dar nu am fost singura)... abia asteptam sa se faca lumina afara... si asta nu din cauza ca mi s-a parut stupid filmul... depinde foarte mult ce crezi din toata povestea.
sau... pt tine un horror inseamna sange si matze la greu?... (trist)
P.S. te provoc sa mergi intr-un loc (iti voi spune despre ce e vorba) doar o noapte... singur, o lanteran si un cort... si iti garantez... ca dupa noaptea aia... (daca vei mai fi gasit)... iti vei schimba parerea despre film...