marti, dupa craciun
din pacate, nu am reusit sa gust din "Marti, dupa Craciun"... am pierdut scena de inceput, plus ca am alergat de la Sala Elvira Popescu, unde cu 15 minute inainte vazusem "Australia" si zau, mi-a fost greu sa ma "reconfigurez" emotional... pentru ca am simtit diferenta dintre personajul construit migalos, aproape ireal de bine construit, dar CONSTRUIT, din "Marti...." in comparatie cu ce am vazut in "Australia", care -i "docufilm", dle Pitbull?... nu ma pricep... la ''Australia" am ras si plans, la 'Marti, dupa Carciun" am savurat imaginile, lumina, decorul- cele care aduc primele emotii... jocul actorilor? probabil ca excelent, restul previzibil pentru ca nu am avut ragazul sa ma supar pe mine dupa ce ies de la film (adica sa am revelatiile dlui Pitbull). Am facut greseala de a fi o maratonista in seara asta, sa alerg de la un film la altul, fara sa le savurez cu o pauza de minim cateva ore... Si mi-am dorit foarte tare sa vad filmul lui Muntean si am facut asa o varza .... Noapte buna!
|