Normal că sunt multe .Totul a început cu nașterea mămicii tale .
Cocalari d'ăștia ca tine sunt cu duiumul în România.De'asta le e silă oamenilor să mai meargă pe stradă.Noroc că tu'ți duci existența pe forumul ăsta..24/24...7/7..și poluezi doar lumea virtuală.Măcar atât!!!
Din cauza țăranilor și cocalarilor ca tine a ajuns România să fie considerată o țară plină de bărbați care nu sunt buni decât să mănânce semințe, să se uite la meciuri, să se îmbete, să'și bată femeile și să se simtă importanți doar unde nu iau bătaie de la alții..adică pe internet .
Cine ești tu,mă ca să treci cu vederea ceva cuiva?

) Pot doar să spun că în prostia și aroganța ta nefondată ești foarte, dar foarte amuzant.
Urât ești tu : 1,50, butoiaș, gay cu picioarele epilate .Mă mir că ai tupeul să afirmi așa ceva despre femei când una de 40 de ani arată cum n'ai arătat tu nici la 18.Cred că n'ai oglinzi in casă.
Dar, na...Trebuia să fie cineva supozitorul forumului și să strice fiecare thread cu inepțiile lui.
Oricum s'a obisnuit lumea de pe forum cu caracterul tau de toata jena, deci nu uimesti si nu impresionezi pe nimeni asa ca nu te mai screme degeaba.