Originally Posted by WildR0se:
deea_bluesky15 despre Twilight:
mie una mia placut filmul , si kartile sunt kam ...dificile...mai bn o lasa tetralogie, desi povestea nu o sa fie completa
Buticut: :shock: Could someone please translate this? Pai daca o face 'tetralogie', nu inseamna ca va cuprinde toate cartile? Not that I'm interested, dar parca sunt 4 carti...
deea_bluesky15: TETRALOGIE este exact ceea c am vrut sa spun. Aik sa nu mai incerce sa ecranizeze a patra carte "Breaking Down". Eu una am citito (in engleza, in romana cred k o sa fie si mai catastrofala) si nu mias putea imaginao ecranizata vreodata, dar poate se gaseste un regizor q mai multa imaginatie dekat mn. Am spus "sa o lase tetralogie" pt k am citit p undeva (nu mai shtiu unde) k sar fi semnat deja si pt eclipse (a treia carte), ba kiar k ar putea fi filmat in paralel q new moon (doamne fereste , k cn shtie c iese dn tokanita aia). Sper k aqum team lamurit. Dak nu iti mai explic odata k nu ma supar , desi nu prea ma pricep la asta...hai k am scris destul :hmm:
 P.S.: In caz ca s-a derutat cineva... "Tetralogie=Serie de patru opere literare sau muzicale unite printr-o idee comună. – Din fr. tétralogie. Sursa: DEX '98". As vrea sa cred ca deea_bluesky15 e singura derutata, dar dupa ce am citit pe-aici, am mari dubii 
|
LOL ce caut eu in topicul asta

? Sincer, nu stiu ce vroia sa zica...mai bine faceau o tetralogie dintr-o tetralogie, dar fara sa ecranizeze a patra carte? What the...?