View Single Post
Old 11 Sep 2010, 19:14   #5
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Mie mi-a plăcut destul de mult. Chiar mi s-a părut dens, multe informații care trebuiau urmărite și tot timpul a fost surprinzător. Adică te așteptai la ceva, dar evenimentele luau cu o totul altă direcție. Așa a fost și cu finalul când se tot întâmpla ceva neașteptat, dar credibil.
Dar cel mai important a fost desigur atmosfera filmului, o adevărată plăcere să stai 2 ore jumate în acea atmosferă.
Una peste alta deși nu sunt mare fan al thrillerelor pot spune că e unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut, chiar mai bun decât Seven spre exemplu.

Legat de repeziciunea cu care se rezolvă misterul mie mi s-a părut că a durat cam 6 luni nu? Și nu a fost cazul să ne plictisească cu toate detaliile, doar cu faptele care contează. Nu cred că ajuta dacă din când în când mai apărea un mesaj pe ecran să spună: după 10 zile de cercetare apoi o scenă, iarăși apare încă o săptămână de cercetare, altă scenă.

Și personajul Lisbeth e unul chiar interesant, desigur că nu cred că poate să facă toate chestiile alea de hacker pe care le tot face, dar oarecum mi-a adus aminte de Veronica Mars sau de Willow din Buffy (spaima vampirilor) care tot așa găseau în câteva minute informații despre crime vechi (și nu numai) din orașele lor în câteva minute. Nu e credibil, dar cum spunea cineva într-un alt serial: "We've decided to find it charming"
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif