Originally Posted by rvn:
N-a stralucit. Si ce daca?
|
De fapt, a avut presä bunä. Doar cä n-a luat nici un premiu.
Foarte bine. Ar fi si jenant sä ne abonäm în fiecare an la premii. Putem sträluci si prin reactiile pozitive din afara palmaresului.
...Si eu îl astept cu neräbdare - inclusiv datoritä frumusetii plastice sugestive a afisului, într-o cheie cu totul diferitä de iconicitatea promotionalä a altor filme ale noii generatii. Reluând motivul nudului folosit si la
"Boogie" (care acolo conota devoalarea personajului masculin, vulnerabilitatea sa umanä, relevatä în context familial si de vacantä), aici nudul feminin exprimä gratie si mister, cu o undä de senzualitate temperatä.
Apropo de remarcele recente ale unui coforumist drag si respectabil (dar care are si obiceiul de a da uneori cu bâta-n baltä, în relatie cu anumite idiosincrazii ale lui proprii si personale), mi-am amintit una dintre cele mai elocvente pilde de "frumusete existentä în ochii privitorului" (evident, înlocuibilä cu multe alte stäri): diferenta dintre a vedea, în acelasi subiect, "un nud" si "o femeie goalä". E si mai trist când singur insisti: "atâta am väzut!" Päi asta nu-i nici vina noasträ, nici a pictorului - sau a lui Radu Muntean!
N'est-ce pas, Onmarchetoujours...?