@Alice_Fluture
Normal ca din punctul tau de vedere,ti s`a parut ca eu am fost cel care a provocat,dar daca pe tine te jigneste cineva intr`o discutie,fara macar sa fii prezent,nu e dreptul tau sa dai replica?Si crede`ma ca am inghitit destule jigniri d`astea,daca erai prezenta constant pe forum ai fi vazut ca sunt poate cel mai calm si cumpatat forumist.Zilele trecute,cum ar zice americanii, "i gave him a taste of his own medicine" adica jigniri total gratuite si fara rost.Nu imi pasa daca as fi suspendat,dar nu vreau sa vada ceilalti forumisti ca eu ma las jignit fara sa raspund in vreun fel.Ba chiar mi s`a transmis ca bine am facut,ca merita sa ii zica cineva vro cateva.In fine ... o sa realizezi in timp ca nu eu voi fi cel care provoaca scandal pe forum.
@StefanDo : Gata ... a fost ultimul mesaj pe subiectul asta,dar vroiam sa o clarific pe Alice_Fluture despre ultimele chestii,pentru ca si`a facut o impresie gresita despre mine.