Originally Posted by redmen:
@Alice_Fluture
Ce ar fi fost de vorbit on topic pe acel thread cand totul era o mare aberatie ?
|
Puteai sa propui tu un proiect sau sa ne spui despre un proiect de film indie de care ai auzit, de exemplu. Topicul este la plural, deci puteai sa treci peste proiectul in discutie si sa pomenesti de un altul, ca nu era monopol. Dar n-ai putut si trebuia sa zici ceva neaparat...
@Stefan (cu hint si pt. redmen) - Eu am expus o prima impresie despre "situatie", insa chiar domnu' Judex a demonstrat ca primele impresii nu sint intotdeauna cele care trebuiesc pastrate despre o persoana. Uite, vad ca redmen si-a schimbat si semnatura si avatarul. Poate isi schimba si apelativul cu intentie de jignire cu care i se adreseaza lui Judex si eu pot sa-mi schimb impresia despre redmen. N-am intervenit ca sa zic poezia aia cu "pace-pace", dar am sughitat
umpicut.
De-amu' e treaba lui Judex cind revine, sa fie cuminte si daca e provocat sa anunte regulamentar, nu sa dea cu argou'. Argoul plastic e bun in scenarii, nu irosit de-aiurea pe forum.
Eu mi-am pastorit mini-concursul din Atelier si l-am informat si pe exilat de noile postari de acolo. No further comments unless directly addressed.