Thread: Jim Carrey
View Single Post
Old 05 Sep 2010, 00:26   #58
Domolul
Junior

Domolul

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Vad ca foarte multe pareri despre Jim Carrey ca poate juca si astfel de roluri. Eu cred ca distributia intr-un rol sau altul, la nivelul asta de industrie Hollywood, unde se afla Jim Carrey , nu este facuta de motive daca " poate sau nu poate ". Eu cred ca , si din nou la nivelul la care a ajuns Jim Carrey adica nu stiu, printre primii 50 - 100 de actori , el poate juca absolut orice, problema este daca cei care il produc, vorbesc de armata care se afla in spatele lui, gasesc rentabila o astfel de idee de a distribui un actor profilat deja pe un rol tipic , si care pe baza acestui tipar e capabil in acest timp sa lucreze la un film care va umple salile la sigur sau poate in acelasi timp sa lucreze la un film care il scoate din tipar si nu stii daca va mai umple salile. Riscant si pentru film, si pentru rolul tipizat la care a tot lucrat pana atunci fiindca ii poate altera imaginea si mai ales pentru timpul pierdut, adica ar fi putut face atunci , nu stiu, yes-man, pe care l-a facut de curand si cu care ar fi mers la sigur cu incasarile, mergand pe acelasi rol tipizat cu care noi ne-am obisnuit. Cand ma uit la interviuri cu astfel de barosani in care ei spun ca isi aleg singuri rolurile, nu ii prea cred .Da, e adevarat si le aleg singuri dar merg cam pe acelasi proiect la care au tot muncit , e riscant sa faci pasi in lateral, e vorba de muntii de incasari care se pot pierde. Imaginile pe care noi spectatorii ni le facem despre un anumit actor sunt strans legate inca de caracterul personajelor pe care le joaca, mai reale decat acum cativa ani , cand Larry Hagman - JR din Dallas- era alergat pe strada de " fani " care il urau . Dar inca legate
Domolul is offline   Reply With Quote sendpm.gif