View Single Post
Old 04 Sep 2010, 12:13   #2471
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

nu, eu cred ca domnul Stefan are ceva cu Judex si pace... nu are rost sa te mai chinui Ghevara... asa merg treburile pe aici. pe preferati. unii injura de mama focului si sunt lasati in pace, altii vor sa faca ceva util, sa promoveze munca la atelier si sunt goniti...
asta e democratia fratilor...
nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu mi se pare corect... lui ipu i-a sarit tot forumul in cap, pentru ca mai apoi cand a spus ca pleaca, intocmai ca o victima, sa se intoarca toata lumea si sa il roage sa mai ramana... acum s-a linistit atat el cat si Pit (deocamdata) insa lor le-ai lasat un timp de calmare.(si aici ma adresez Domnului Stefan) un om nu poate sa se linisteasca pe moment. in schimb pe Judex, pentru ce l-ai bannat? pentru ca a spus asta:?
"Dar ai dreptate, n-am sa insist in acest conflict, am destule de discutat la Atelier si nu-mi mai permit sa fiu suspendat din cauza tuturor papagalilor. Insa am sa fac o lista cu astia, cat de curand."
eu nu ma mai bag... am observat ca oamenii de pe forum sa codesc in exprimari doar pentru ca le e frica de o bannare excesiva si incorecta pe care multi nu o merita... vreau sa stiu si eu legile dupa care merge acest sistem...
Domnule Stefan... voi primi si eu bann pentru mesajul asta?
multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. va doresc tutoror o zi buna.
(ca sa vedeti ca oricine poate fi si respectuos daca vrea!)