Stimate domnule Stefan,
Deşi am trecut doar de vreo 50 de postări (o spun cu sincera umilinţă a unui user nou, green horn, dacă vreţi) am ajuns să am îndrăzneala unei păreri despre acest forum. Vă rog să mă credeţi că nu am fost, până la cinemagia, membru al niciunui forum, chat sau altă formă de comunicare din asta, la grămadă. Cu toate acestea (chiar dacă nu prea am cu ce să-l compar), forumul pe care cu cinste îl moderaţi mi-a făcut o impresie foarte pozitivă. Mai ales prin ideile alese şi stilul plin de eleganţă prin care sunt exprimate. Sunt convins că pe acest forum s-au legat prietenii puternice, şi că pe toţi forumiştii, în ciuda diferenţelor de opinie, a expresiilor, uneori nepotrivite, îi animă sentimente de stimă reciprocă şi de drag frăţesc.
Ca urmare, vă solicit respectuos să reconsideraţi intenţia dvs. de a îl suspenda pentru 3 (trei) zile pe numitul "Judex" de pe acest forum. Demersul meu are câteva argumente pe care vă rog să-mi permiteţi să le exprim:
1. Numitul Judex şi-a exprimat intenţia de a participa la un microconcurs de scenarii organizat aici. La fel eu şi alţi doritori. Dacă dvs. îl suspendaţi, îi diminuaţi capacitatea de a comunica, ceea ce s-ar putea să impieteze asupra calităţii operei pe care are de gând să o elaboreze. Dacă voi câştiga acel concurs, s-ar putea să conteste rezultatul, pe motiv că nu a avut şanse egale cu mine. Chiar dacă contestaţia sa nu ar fi soluţionată favorabil, acest fapt mi-ar umbri victoria. Deci, indirect, suspendarea susnumitului, m-ar afecta.
2. Suspendarea îi poate crea o tulburare, o stare de nervozitate, de frustrare, o traumă - un climat care îi poate afecta capacitatea de concentrare şi puterea de creaţie, chiar şi pentru lucrări viitoare.
3. În acelaşi timp, lipsa numitului Judex mi-ar afecta şi mie capacitatea de lucru. Remarcile şi expresiile domniei sale, vorbele sale de duh, chiar şi insultele, îmi pun în mişcare celulele cenuşii (neuronii) şi îmi cresc tensiunea arterială (sunt hipotensiv - 110 cu 70, dacă nu beau cafea), generându-mi (din câte am observat pe baza observaţiilor) o stare de bine, de emulaţie, propice actului creaţiei artistice. Vă implor, nu mă sabotaţi!
4. Cu toate că nu îmi pot permite să am cea mai mică îndoială în privinţa juxteţii şi obiectivităţii "judeţului" dvs. vreau să vă spun: Domnule Ştefan, daţi-o în pizda mă-sii de treabă! Dacă îl bannaţi pe Judex pentru trei zile, pe domnul Ipu trebuia să îl împuşcaţi în picior. Cel puţin, în picior!
Asigurându-vă de întreaga mea stimă, în speranţa că vă veţi reconsidera decizia,
al dvs.
C. a lu' Ghevara
Last edited by c.ghevara : 04 Sep 2010 at 08:26.
|