View Single Post
Old 02 Sep 2010, 08:50   #2448
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Deși am făcut tot ceea ce a depins de mine pentru a opri (am șters ce scria aici, din respect pentru caracterul sacrosanct al celor scrise mai jos, cu care ar fi fost o impietate să șadă în același postare), postând chiar mesajele - se înțelege, cu protejarea desăvârșită a identităților expeditorului și tuturor celorlalte persoane implicate, în afară de a mea - la rubrica de umor a forumului, nădăjduind ca măcar o ultimă urmă de rușine să împiedice reluarea tirului unidirecțional injurios, acesta continuă cu insistență.

Jur pe memoria scumpă și sfântă mie a străbunului meu care a luptat la începutul lui septembrie 1916 (de la care se împlinesc zilele acestea nouăzeci și patru de ani) pentru apărarea capului de pod românesc din Balcani (adică din dreapta Dunării) și care, rănit fiind, a fost luat prizonier de dușman, alături de alți aproape 30.000 de militari români, jur așadar că am șters imediat, fără să citesc niciun cuvânt, nici măcar din titlu, mesajul care mi-a parvenit astăzi de la aceeași odioasă persoană
și jur pe amintirea pioasă a suferințelor strămoșului meu din lagărul de prizonieri al inamicului că am să procedez la fel până în ziua în care ni se va oferi posibilitatea de a bloca definitiv mesajele parvenite din anumite surse.