View Single Post
Old 02 Sep 2010, 00:49   #1823
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Asta e diferența dintre țara mea de adopție și țara în care m-am născut: Dacă în prima, unde respectul e respect, onoarea e onoare, unuia care scrie abjecțiile pe care le-am redat în facsimil mai sus îi e teamă să deschidă ușa când aude soneria, pentru că sunt șanse mari să de-a ochii cu (a) unul sau doi polițiști care îi pun pe loc fiarele pe mâini și îl conduc înzorzonat așa până la mașină și apoi până în arest sau (b) cel ultragiat, înarmat cu un cuțit cu lama lungă și pe care de-abia așteaptă să i-l strecoare cu hârșâit sinistru printre coaste (vă amintiți Takeshi's?), (comportament pe care, s-o spun limpede, nu-l aprob cu niciun chip!), deci dacă în prima e așa,
ei bine, în a doua delincvenții respectivi nu numai că te pot înjura așa cum le vine la gură, dar în sprijinul lor mai apar alți iresponsabili, care le cântă în strună, îi laudă și îi încurajează să fie și mai nerușinați.

Last edited by Ipu : 02 Sep 2010 at 00:54.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif