View Single Post
Old 01 Sep 2010, 23:07   #1821
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Mesajele reproduse aici nu sunt semnate și nu pot fi atribuite nimănui. E ca în cazul stenogramelor. Pentru a fi valide, ele trebuie semnate de autorul vorbelor consemnate. La „Procesul marii trădări naționale”, de pildă, Iuliu Maniu, care a compărut ca martor, a cercetat cu atenție transcrierea propriei depoziții și chiar a făcut unele modificări acolo unde aprecia că sensul propriilor idei exprimate nu a fost redat corect, înainte de a semna stenograma ședinței.
Altfel, chiar una dintre persoanele care mă hărțuiește în forum a postat săptămâna trecută, în mod identic, conținutul unui mesaj privat. Chiar și expeditorul celor de mai sus...
Dar reproducerea acestor murdării aici (dar unde altundeva?) e tot ceea ce aș mai putea face ca să mă apăr de avalanșa lor.

În altă ordine de idei, „psihopatul habotnic și ordinar” l-a „stresat” pe semnatarul rândurilor din facsimil fix de două ori, dar cu greu s-ar putea aprecia că „stresatul” a fost într-adevăr deranjat de tonul excesiv de politicos al mesajelor Ipului. Întrucât nu pot reproduce acele mesaje aici fără a-l deconspira pe autorul murdăriilor de mai sus, n-am s-o fac, dar oricui e interesat îi pot oferi acele mesaje în particular, pentru a se convinge de blândețea și politețea din tonul lor, într-un teribil contrast cu ceea ce vedeți aici că mi-e adresat mie.