Unlikely Messiah
|
Keepy, Keepy...
"de-a lungul timpului, au fost nume importante pe forumul asta.
toti au disparut din cauza prostului management al conflictelor."
Fals.
Majoritatea au dispärut fiindcä si-au schimbat preocupärile si s-au îndepärtat de net, n-au mai avut timp, etc.
Tu nu stii cum era "managemenmtul conflictelor" sub regimul Läzärescu. Era un cosmar! Adminul era marioneta unor mitocani agresivi, gen Ambra Blu, domneau arbitrarul si metodele coercitive - si totusi, era perioada "numelor importante". De ce? Fiindcä forumul era nou, era ceva innedit,tocmai îl descoperiserä, si multi dintre ei erau încä tineri si aveau timp.
Deci, Keepysor, înainte de a spune câte o gugumänie inocentä, informeazä-te.
"daca tu ai ajuns sa incurajezi si sa sustii gashca asta de avortoni, e alegerea ta, dar nu-ti face cinste"
1) "gashca asta e avortoni" e un overreacting tipic pentru tine - deci, nu se pune. Ti-am mai spus cä esti excesiv de temperamental.
2) Nu sustin pe nimeni, sunt doar impartial. Observä: nu i-am sustinut pe ei; am combätut excesele tale. Deci, fatä de ei am fost neutru, iar pe tine te-am ajutat. Lucru care îmi face cinste.
"de ce sa suport poze cu oameni in rahat si cadavre descompuse"
Din nici un motiv.
Nu te obligä nimeni.
Eu, unul, am pläceri macabre, sunt horrorist de fel - dar, ia ghici?
- Habar n-aveam de topicul cu cadavre de la Horror. De ce? Din lipsä de timp. De ce tu, care chiar i te împotrivesti, intri acolo si te uiti? Doar ca sä zici "nu"? (Sau, de fapt, nici nu te uiti, dar zici cä esti nevoit "sä suporti" doar în sens retoric?)
- Nici in topicul cu "Ghiceste filmul dupä imagfine", nu intram - tot din lipsä de timp. Atunci, tu de ce intrai, dacä nu-ti pläcea? Si de ce n-ai obiectat decent, ponderat, rezonabil - nu cu insulte, injurii, istericale si bigotisme?
"sa le vizioneze ei, la mama lor acasa, in particular, dar nu aici"
Terminä cu copiläriile! Pot sä le vizioneze linistiti aici, în conditiile regulamentului, si chiar mai mult decât atât: avertizând naturelurile sensibiloase (cum au si fäcut).
"daca tu si stefan si gloria va simtiti bine"
Ne simtim normal - nici bine, nici räu. Nu suntem mironosite. N-o sä cenzuräm acum libertatea de exprimare, doar fiindcä unii useri au alte tendinte decât noi.
"miasma asta fetida"
Hiperbolä banalä.
"sper ca si alti oameni care inca mai pastreaza o urma de civilizatie, sa ma urmeze in a parasi forumul"
"civilizatie" = hipersensibilitate exacerbatä
"a päräsi forumul" = labehardism alsacian; sortit pieirii. Ei au murit, forumul träieste. Si träieste bine!
Grow up, Keepy, nu mai esti copil de mult!
|