[quote=Theofil88]
Originally Posted by Willy4k:
Originally Posted by Lady_Skar:
Nici noi pana la urma nu stim 100% care a fost treaba cu Vlad Tepes, nu i asa? 
Toate cele bune!
|
Ba da ştim cam tot ce trebuie să ştim despre Vlad Ţepeş. Dacă nu iubeşti istoria, speak for your group. E clar că nu ştim cu care mână se bărbierea, dar asta nu prea are importanţă, nu-i aşa? Chiar dacă pe atunci nu existau camere video care să ne arate omul Vlad Ţepeş, sunt experţi care pot caracteriza o personalitate după faptele persoanei în cauză, cu lux de amănunte. Iar faptele sale au fost scrise în cronici. Doar nu vă imaginaţi că o cronică are două pagini?! Sau vrei să spui că şi tipul acesta s-a înălţat la cer şi nici despre el nu se ştiu prea multe? E un raft întreg de cărţi despre el. Vai, ce îmi place că nu înghit toate lucrurile pe care le spuneţi din râvnă!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vlad_%C...9#Bibliografie
Cred că atâtea cărţi îţi ajung despre un singur om.
|
Nu vreau sa par nepoliticoasa, insa ma refeream strict la asocierea acestui nume cu cel al lui Dracula, nicidecum la ce semnifica Vlad Tepes pentru istoria noastra. Reciteste ce am scris, trage concluzii si apoi poti sa aduci cate argumente poftesti.

"Daca nu iubesti istoria, speak for your group" este o remarca rautacioasa, pe care nu am de gand sa o comentez din respect pentru tine. Aaaa si daca esti atat de pasionat de istorie ar fi mai degraba de preferat sa faci un rezumat al notiunilor pe care le ai cu privire la acest personaj controversat al istoriei noastre, sa imparti informatii utile si nestiute spre interesul tuturor, referinte catre site uri poate face si un novice, nu i asa?