View Single Post
Old 29 Aug 2010, 18:55   #169
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by Ipu:
Draga mea dragonfly_drk,
am șters hiperlinkul ăla care te insulta, dar trebuie să mă crezi că singura mea intenție a fost să mă joc, să te văd tristă pentru câteva momente și apoi zâmbind și stergându-ți o lacrimă; am vrut să te surprind și să te emoționez, nicidecum să sugerez că tu ai fi ceva asemănător tipului psiho-social descris în acel clip hip-hop. Am șters hiperlinkul pentru că am înțeles că se putea într-adevăr interpreta și așa cum s-a grăbit protectorul tău s-o facă.
Nu intrasem în polemici cu tine. Nu am vrut să te atac și nici n-aveam vreun motiv s-o fac, căci nu mă simțisem în niciun fel ofensat de cele ce-ai scris ieri sau altcândva. Recunosc că nu admir stilul în care scrii, pe care-l găsesc prea infantil pentru vârsta pe care o declari, dar cred că tocmai el te face atât de adorabilă, mai ales celor cu complexul Lolitei - și sunt, slavă Domnului, destul și în forumul ăsta.

te rog frumos sa nu faci glume deastea... cu nimeni niciodata, si mai ales cu o persoana de sex feminin... in momentul in care ii spui unei femei ca e proasta, se supara si chiar daca ii trece, nu te uita niciodata... astfel de glume nu se cuvin. dar iti multumesc ca ai sters linkul.
ok, poate stilul meu e infantil cum spui tu. nicio problema, accept acest lucru... pentru ca stiu foarte bine ce vrei sa spui cu asta si stiu foarte bine si de ce e asa stilul meu. nu are rost sa intru in detalii. e o poveste lunga si plictisitoare, insa cred ca am mai spus candva ca eu nu am de gand sa devin o matura plictisitoare... deocamdata tot ce imi doaresc e sa mai pastrez un sambure din copilarie... stiu, suna absurd dar am vreme sa ma maturizez.

Quote:
Acuzațiile numitului Columbeanu Mihnea Gheorghe nu mă mai ating în niciun fel, pentru că ceea ce a putut el să-mi atribuie ieri - „muntele de aberații demente și extremiste” - tocmai el, care a descris de atâtea ori modul în care i-ar vrea executați pe unii și pe alții!, tocmai el, care poftim! chiar și azi ne oferă apologia sistemului totalitar și a universului concentrațional!, face inutil orice dialog viitor. Admit că, mai ales în ultima vreme, am fost poate lipsit de tact, am făcut glume, poate nesărate, l-am luat peste picior uneori cu umor, alteori poate cu mai puțină inspirație, însă desfid nu doar pe sus-numit, dar și pe orice alt forumist să producă dovada acuzațiilor delirante reproduse mai sus între ghilimele.

incercati sa gasiti o cale de mijloc, si sa nu va mai intepati in mod subtil ca nu rezolvati nimic. si tu spui multe lucruri despre el, pe care inca nu le-ai dovedit, si el spune despre tine si tot asa va bateti cap in cap ca doi berbeci... sunteti oameni maturi iar prin toata cearta asta subtila nu faceti decat sa demonstrati si voi la randul vostru ca sunteti infantili...