View Single Post
Old 29 Aug 2010, 17:27   #138
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

citind cronica filmului, evident am aruncat ochii si pe comentarii...
m-a amuzat copios mesajul gagicii asteia care se cheama Teddy. si stii de ce,Pit? fiindca cunoscandu-te, stiu ce inseamna umorul pentru tine si ma minunez de cata superficialitate si prostie pot da unii dovada, uneori. si ce e mai grav, e ca le fac publice si asta chiar nu-i de ras, e de plans!

Grown ups a fost un film intradevar bun , genul de film in care razi te relaxezi si ai placere sa te uiti ... filme de genu asta nu o sa mai vedeti prea curand . A avut actori extraordinari si bine alesi .
acum sa revenim la cronica :
Mihnea tu ce crezi ca ins cuv " comedie " ?? tu la ce crezi ca se refera in film la fazele cu caterinca ?? hai sa.ti explic ca poate intelegi putin ... fazele de la inceputul filmului cand sau " cele 5 familii ciudate '' tu ce froiai sa faca in film ? sa se zmiorcaie si sa vb ceau facut toata viata? gen : " vai prietenul meu drag de mult pierdut unde ai fost tu oare ce.ti mai fac copilasii si dulcea ta sotie ?" ... sti sunt cei mai buni prieteni si normal ca faceau glumele lor din copilarie si ca restul fam . au mai facut cunostinta )) si restul filmului au avut faze comice deaia e comedie sa te simti bn ))) sfat : decat sa scrii tampenii mai bine stai cuminte in banca ta. :-j
uite alta chestie care ma oftica la filmele bune intotdeauna se fac cronice si se comenteaza da pecuvantu meu daca am vazut cv legat de cacatu ala de TWILIGHT
la el dc nu comentezi ? ca as deschide o lista aici de nu sar mai termina n.are nici actiune nici poveste si nici actori buni da de cn sa comenteze de el ..comentati de altii )

deci,Mihnea, tu ce crezi ca inseamna cuvantul comedie???????( vezi sa nu pui accentul pe o!)
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif