View Single Post
Old 27 Aug 2010, 11:35   #129
Blondie
Junior

Blondie

Originally Posted by Pitbull:
Si alte thekaratekidisme:

Blondie pe 20 august 2010 09:52
"habar n-am dacă l-am mai văzut pe Chan în ceva, oricum nu prea ştiam cum arată la faţă, aşa că doar i-am remarcat numele pe generic, mi-am zis în treacăt: "Aha, ăsta-i ăla" " - vai vai....da pe cine sti tu cum arata la fata de esti asa de neimpresionat? Jur ca nu am vazut un idiot mai mare ca tine.

Blondie pe 20 august 2010 09:56
M-ai enervat prea tare cu cronica ta Gay....spune mane daca iti place sa iti fie impins lutu la vale, barem stim o treaba si nu ne mai pierdem vremea cu comentariile tale de retard.

Si ce ii asa de ietit din comun la comentarile mele? Esti la fel de idiot ca cel care a scris articolu daca si tu afirmi ca nu l-ai vazut la fata pe J. Chan. Vai, vai, cei cool de pe forumu cinemagia care se uita doar la "The Fountain" , "Mulholland Drive", "Pi", etc...fuck off mai bine.
Poate ar fi bine sa pui toata cronica de la filmu respectiv ca sa vada vada toti ce cronica tampita a scos (probabil) prietenu tau. Esti la fel de patetic ca si el.

Stai ca un losser non stop pe un forum si razi de alti, se vede in faptul ca ai timp sa citesti absolut toate tampenile de le scriu toti pe acest site.
Probabil ca daca te-as vedea pe strada ti-as rupe gatu doar de distractie si pentru ca pot.
Acuma Jet ca imi faci greata.....
Blondie is offline   Reply With Quote sendpm.gif