maaaiii... cine pe cine incearca sa enerveze?... ai noroc ca sunt o doamna si nu imi permit aici sa te trimit undeva...
gata, STOP JOC!!!
EXPLICATIE: cand eram mai mica tineam cu Dinamo... ma uitam mai des la meciuri si le aveam cu footballul... apoi am mai crescut si nu m-a mai atras acest sport... nu il gaseam potrivit pentru o domnisoara... de tinut acum, nu tin cu U... poate putin cu CFR ca e de aici de la mine, dar nu ma afecteaza in mod vizibil evolutia acestei echipe. nu tin nici cu Steaua... cand ma uit la un meci, tin cu cea mai buna (in cazul meciurilor dintre echipele romanesti, iar daca meciul e intre o echipa straina si una romaneasca, e normal sa tin cu cea romaneasca)
azi am tinut cu Steaua in ciuda prestatiei sale jalnice. Intelegerea a fost de asa natura, ca in momentul in care Steaua reuseste sa treaca mai departe, eu sa incerc sa il enervez pe Judex pentru ca se stie foarte bine ca tine cu Steaua. Acum, insa, afland ca degeaba ma strofoc, ca oricum nu o sa reusesc (avand in vedere ca a castigat Steaua, cred ca oricui ii e imposibil sa incerce sa il enerveze fara sa foloseasca cuvinte obscene la adresa lui sau a familiei sale), am hotarat sa o las pe alta data!
P.S. Judex, merci pt distractia oferita, chiar daca m-ai cam fraierit la faza asta.
P.S.1 fi sigur ca nu scapi usor... data viitoare cand o sa incerc sa te enervez,
va fi cand pierde Steaua. atunci va fi interesant...