NU! Gresit... nimeni nu reproseaza nimanui nimic. tineri astia sunt atat de asupriti, incat nici sa reproseze nu au curajul. ok, vad ca nu intelegi... intr-o alta zi, o sa iti dau exemple concludente... sa vezi ce se intampla in unele case din Romania... si atunci poate o sa imi dai dreptate. Acum ca sunt o mucoasa de 20 de ani, iti permiti... zici- eh, ce stie ea... eu stiu mai multa istorie decat ea. eu "am fost acolo!"... ok, sa fi sanatos... nu stiu ce varsta ai, dar multi inainte... insa vad ca iti permiti sa stii multe si sa ramai doar la ce stii... ok, ai cultura generala. Bravo, te felicit. sunt sigura ca ai facut-o pe spatele tau si ai muncit destul de mult ca sa acumulezi informatiile de care dispui in prezent. dar asta nu inseamna ca ai dreptate intotdeauna. nu inseamna ca le sti pe toate. si chiar daca eu sunt mai tanara decat tine, poate eu stiu ceva in plus... nu zic ca am mai multa cultura generala... zic ca pe langa toate chestiile alea pe care le stii, mai sunt o gramada de care nu ai habar.