Originally Posted by miercuri:
Safest guess: cam 1.78-1.80, bronzat, un pic gelat, nu prea solid, dar incerci sa compensezi la sala. Probabil ai cel putin un tricou mov mulat si o pereche de pantaloni albi pana la genunchi in garderoba.
Si ai cu siguranta un egotrip pe care ti-l alimentezi petrecand timpul in compania unor oameni mai putin inteligenti ca tine, ceea ce te face sa te simti superior, mai ales cand e vorba de femei.
Si atunci cand se intampla sa dai de o tipa care nu casca gura la your bullshit si vede prin sarcasmul tau wannabe-House, te panichezi si devii nesimtit.
|
Sunt uimit, ai nimerit destul de multe.
Surprinzator, am avut colegi de clasa in liceu cu mult mai inteligenti fata de cei care ii am acum la seria de la facultate.
In general, pe fete le iau la misto, sarcasmul e in cantitati mai mici si cinisimul e mai absent.
Culmea, si aici poate nu vrei sa ma crezi, sarcasmul meu era acelasi dinainte de a vedea House, serialul doar l-a mai finisat un pic.
Despre femei si superioritate nu as vrea sa discut deoarece tu ma consideri un misogin, ceea ce ar fi ok daca nu as avea dreptate.
Garderoba nu ai nimerit-o deloc. La fizic ai nimerit ceva.