View Single Post
Old 22 Aug 2010, 20:20   #448
Abbas
Junior

Abbas

Keep, pai hai sa vedem ce pute de la o posta, in general si nu in particular:

La animatie:
- Cum naiba s-a intamplat de Leonardo Tonitza (?), care a participat cu o casa cu punctaj mic, a luat un punctaj ENORM, incredibil, la scenariu?
- Exact aceeasi situatie se repeta pentru locul 4. Ca sa vezi ce intamplare: avand punctaj mic pe casa, cele doua scenarii au luat note imense, de neconceput, exact cat aveau nevoie ca sa se califice.
Va rog sa comparati cu TOATE celelalte note de la toate sectiunile si sa vedeti daca e de acceptat asa ceva. Tare as fi curios sa vad minunile astea de super-scenarii!

La lungmetraj e foarte complicat:
- Desi m-am enervat cu Razvan Radulescu, adica ce a spus Ujica despre el, cum as putea sa-mi inchipui ca el ar putea scrie, chiar in cea mai proasta zi a lui, un scenariu mai slab decat al lui Denis Dinulescu? Il cunoasteti pe om? Asta nu-i in stare nici sa emita pe gura o parere legata, darmite sa scrie un scenariu?! Dar Razvan Radulescu are 31,70, iar Denis Dinulescu are 43.45, exact cat avea nevoie pentru ca nu participa cu o casa foarte tare!!!! Imi vine sa rad si sa plang.
- Da' poate a fost D.D. genial. Dar cu cine participa? Cu Casaro, casa marelui invartitor Iclozan. Va amintiti ce mari merite are producatorul asta? Nici un film scos de Casaro n-a rezistat in cinematografe, ca sa nu mai vorbim de premii. Cu ce naiba a facut asta 16 puncte pe producator?!!!!
- Cum se face apoi ca Lindenfeld cu care a venit Gabrea are a treia nota in concurs (la scenariu), dar pica la nota casei de productie? Sa ne amintim iar de Casaro. 16 puncte, cu nici un film pe care sa-l stiti vreunul dintre voi! Cum naiba sa aiba firma lui Gabrea atunci abia 15 puncte, adica sa fie sub mafiotul de Iclozan!???
- Pe Adrian Lustig il vede cineva peste Razvan Radulescu?! Te apuca durerea de cap. Mare scenariu, continuarea la ultramizerabilul Poker. Are totusi 36. Asta pentru ca e mos Serioja acolo. Mos Serioja care nu se mai satura de mizerii.
- Geo Saizescu. Aici nu mai comentez, prin numele asta am spus tot ce era de spus.
- Chestiunea "Popovici". Omul a luat bani pe un film la care nu stie inca daca va fi primit sa-i aduca adevaratului regizor cafeaua.

Si mai sunt si altele Keep. Toate astea ar trebui spuse, dar nu prea se inghesuie nimeni. Ai dreptate, toti se intereseaza strict de problemele lor, tac si inghit si accepta compromisurile. Iar noi degeaba ne dam cu capul de monitor pe-aici.
Abbas is offline   Reply With Quote sendpm.gif