View Single Post
Old 21 Aug 2010, 00:14   #642
FreakDoll
Guru

FreakDoll

Originally Posted by K.I.D.:
Originally Posted by FreakDoll:
Mă enervează persoanele care nu știu să scrie corect

K.I.D, ce te face să crezi că ceea ce asculți tu se numește muzică ?Please, nu'i acuza pe alții de ipocrizie și alte sinonime când tu le practici zi de zi .

Mda, esti draguta FreakDoll, a fost o greseala de ortografie facuta din neatentie, am mancat un 'e' sa spun asa, iar in legatura cu muzica sa fim serios ce te face sa crezi ca toate sunetele scoase de niste indivizi la televizor poarta numele de muzica, si nu inteleg de unde sti ca eu practic ipocrizia zi de zi, si nu inteleg de unde a aparut acel "nu'i acuza pe alții de ipocrizie" cand am acuzat eu pe sit-ul acesta pe cineva de ipocrizie, nu, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa spun ce ma enerveaza adica ipocrizia chiar imi pare rau ca te-ai simtit jignita de postul meu si imi cer szuze, si in legatura cu greselile gramaticale sa sti ca suntem oameni si facem greseli nu cred ca este corect sa fi atat de dura pentru ca am uitat un "e"

Sa ai o zi/noapte buna

Ms,ms Ce te face să crezi că m'am referit la tine ? Oricum,nu m'aș fi legat de lipsa unei simple litere, fiindcă n'ar fi fost relevant .
Îmi pare rău că nu m'ai înțeles .N'am chef să explic fiindcă vor urma alte și alte discuții și nu are rost . Anyway, nu m'am simțit jignită .Să fii sigur de asta !!
Ms la fel !