View Single Post
Old 20 Aug 2010, 10:05   #121
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si alte thekaratekidisme:

victor_neo75 pe 19 august 2010 15:02
Trebuia sa se numeasca mai degraba "The Kung Fu Kid" filmul acesta, karate erau luptele din filmele cu Ralph Macchio si Pat Morita din anii '80 !

Andrei pe 19 august 2010 15:09
victor_neo75 idiotul,cretin,astia au cresit numele uitate ca mai pe toate postere inclusiv numele original al filmului este The Kung Fu Kid.Imbecilule

Chelbos pe 19 august 2010 15:15
mai conteaza cum se numeste? prea mare dezbaterea karate kid sau kung fu kid e tot una pentru mine. e un film bun de vazut nu are legatura cu realitatea.

Barbaru pe 19 august 2010 16:52
of doamne daca si prostia asta a fost film bun ! ce naiba, daca nu ar fii jucat jackie nici nu ma uitam la el .

rasvan pe 19 august 2010 21:27
in primul rand, numele filmului este " The Karate Kid " nu altcumva!
in al doilea rand, cronica lui Mihnea Columbeanu e groaznica!
in al treilea / si / ultimul rand filmul este mai bun ca predecesoarele sale!
(catre Mihnea Columbeanu: esti un fatalau bucurestean ce sta si vizioneaza filme cu / sau /si /despre GAY, iar faptul ca nu ai auzit de Jackie Chan te face ratat, dupa ce-am citit celelalte cronici ale tale :vezi la Predators mi s-a facut greata de tine, esti un muist!da-te dracului! lasa-te de meserie , nenorocitule !)

mda pe 20 august 2010 00:32
"habar n-am dacă l-am mai văzut pe Chan în ceva, oricum nu prea ştiam cum arată la faţă, aşa că doar i-am remarcat numele pe generic, mi-am zis în treacăt: "Aha, ăsta-i ăla"
Draga domnule Mihnea Columbeanu tu te crezi cinefil?
macar din cultara generala sau din respect ptr CINEMAgia.ro trebuia sa stii cine e Chan.
si totusi compari un film cu altul fara sa vezi niciunul? sau n-am inteles
" n-am avut nici macar curiozitatea sa ma uit la primul karate kid asa ca hai sa-i dau titlu Rocky cu copii" ceva de genul

Blondie pe 20 august 2010 09:52
"habar n-am dacă l-am mai văzut pe Chan în ceva, oricum nu prea ştiam cum arată la faţă, aşa că doar i-am remarcat numele pe generic, mi-am zis în treacăt: "Aha, ăsta-i ăla" " - vai vai....da pe cine sti tu cum arata la fata de esti asa de neimpresionat? Jur ca nu am vazut un idiot mai mare ca tine.

Blondie pe 20 august 2010 09:56
M-ai enervat prea tare cu cronica ta Gay....spune mane daca iti place sa iti fie impins lutu la vale, barem stim o treaba si nu ne mai pierdem vremea cu comentariile tale de retard.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif