Originally Posted by c.ghevara:
Originally Posted by keepwalking:
lasa, ricutza, ca vom face filme si in afara bucurestiului, in curand.
cum s-a intamplat si la fotbal, dar si in alte domenii, o sa spulberam si mitul (tot mai prafuit) de buric al pamantului pe care si-l aroga bucurestiul.
|
keepy, Hai în ghilda mea! sau invers, nu contează! Mă bucur că te-am cunoscut! Case de film (de apartament) se pot naşte oriunde, şi dacă găsesc o cale să se descurce fără banii cnc, pot face film! Actori sunt, regizori (poate nu vă vine să credeţi) sunt, locaţii se găsesc (şi se pot rezolva fără bani), scenarii se scriu.
|
Si eu sunt convinsa ca se pot face filme si de case de productii din afara Bucurestiului. Asa cum se fac filme americane si in afara Hollywood-ului. Asa cum in Olanda se poate lucra si in afara Amsterdamului sau Hilversumului.
Dar asta nu inseamna ca majoritatea oportunitatilor nu sunt in locatiile astea. Daca nu ai o retea deja formata, daca esti la inceput, daca vrei sa incepi sa lucrezi serios, atunci e bine sa incerci sa fii aproape de locurile astea.
Sau nu. stiu, eu cel putin asa ma gandesc. Nu e vorba numai de filme. e vorba si de reclame si de videoclipuri si de alte proiecte cu care sa-ti asiguri existenta ca si casa de productie, daca se intampla sa nu primesti finantarea de la cnc pentru lung-metrajul pe care vrei sa-l produci.