[quote=Ipu]
Originally Posted by Abbas:
Filmul ăla din care ți-ai luat tu avatarul era plin de munți, de văi și mai ales de drumuri. La un moment dat apărea, vorba colegului care (și-)a vărsat (fierea) pe goliciunea lui Jojo la premieră, și un șantier. Ție și-a plăcut mai mult poarta aia. E dreptul tău, dar eu nu văd de ce trebuie să se consume milioane de euro de la buget pentru niște filmări în bucătării de bloc.
|
Filmul ala din care mi-am luat avatarul are un punct extrem de important, de cotitura, in momentul intrarii protagonistului, Mr. Badii, pe poarta muzeului. Sau mai bine zis dupa acea intrare. De asta am luat avatarul, pentru ca sugerez ceva cu el, nu din motive estetice. Si nu inteleg de ce trebuie sa-ti explic eu asta.
Doi, nu prea pricep unde vrei sa duci discutia. Revolta ta era legata de filme antiromanesti, formulare care ma da pe spate (arta n-are a face cu romanismul sau antiromanismul, ea ar trebui sa fie universala). Acum si cele din bucatarie inteleg ca se incadreaza la antiromanesti? Pai iti dau o multime de titluri de filme mari din cinematografia mondiala care, dupa gandirea ta, sunt facute de niste tradatori de tari.

Nu fac misto, pur si simplu ma enerveaza gandirea asta asa-zis "patriotica" in amestec stupid cu cea estetica. Dar n-am vreun motiv sa ma cert, doar imi spun si eu parerea. Tu ramai cu a ta, eu cu a mea.