Thread: Listen Rock
View Single Post
Old 16 Aug 2010, 21:01   #517
miercuri
Guru

miercuri

Nu eram ironica, toate trupele astea pe care le-ai enumerat mi se par insipide. Cateva au avut unele sclipiri, dar nimic care sa le salte peste medie. Am avut ocazia sa vad o mare parte din ele live si nu m-au ajutat sa-mi schimb parerea cu nimic.
Printre putinii mai rasariti de pe scena noastra mi se par Grimus, care cred ca suna mai bine live ca in studio.
Problema cu trupele romanesti de garage/indie/alt rock se complac in imitatii, care oricat de reusite ar fi pana la urma, nu suna deloc proaspat. Iar la nivel instrumental majoritatea zdrangane, nu sunt cine stie ce virtuosi componistici.
Luna Amara si Coma sunt cam singurii care si-au dezvoltat un stil propriu, iar live suna intr-adevar profesionist.
Dar din generatia mai noua de trupe, chiar nu mi se pare nimeni de incredere, in frunte cu Elefantii si The Moood.
Cred ca scena hip-hop o duce mult mai bine momentan, desi si acolo parca se intrase pe o panta descendenta.

La vecinii nostri unguri am observat ca se face muzica ceva mai serios, au o scena electro-rock foarte zdravana: uite Zagar de exemplu.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif