Thread: "Inception"
View Single Post
Old 16 Aug 2010, 20:09   #257
marius_em
Guru
 
marius_em
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,211
Originally Posted by rifa:
De ce e exact invers si de ce m-am inselat??? La 10 ani stiam de la inceput ca Neo va trece prin niste etape si in final (ca asa e frumos sa folosim clisee d'astea cinematografice antice) va descoperi ca el este Alesul... hahahah ... personaje atat de plictisitoare ca Neo din punct de vedere al dezvoltarii sunt cu sutele. Ceea ce te face totusi sa te uiti la film e povestea, executia, efectele vizuale, si mai mult personajele secundare gen Morpheus sau Agent Smith. Filmul aici castiga nu in personajul lui Neo. Imi place cand cineva imi spune "te inseli" bazandu-se pe absolut nimic fiind vorba de o experienta proprie...


Filmul asta se aseamana foarte mult cu Blade Runner care la vremea respectiva a fost pus la zid si considerat un esec, o alta incercare trista...

Calma, copilu'. Tu tot din neant ti-ai scos apreciere, nu inteleg ce pretentie ai. Si asa se cearta toata lumea pe aici, nu incepe si tu "imi place cand cineva", "de asta poporul asta" si altele din astea.
In orice caz, am explicat mai cateva posturi mai jos. Eu am inteles din ce ai scris tu ca ziceai de Matrix-trilogia, nu de Matrix, primul film.
Tu la 10 ani, deja ... bla bla bla? Pot sa te ating?

Nu stiu daca rezista comparatia cu Blade Runner. Inception nu e chiar atat de criticat, si e si un succes de box office, plus ca are si armata sa de fani. Blade Runner a fost initial un esec total, i s-a spus "pornografie SF" si a avut incasari slabe.
__________________
Always look on the bright side of life!
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif